Coaching voor singles

Met vertrouwen de juiste vinden

Je kan behoorlijk veel tijd besteden aan het zoeken naar die ene leuke partner. Je relaties hebben ook een behoorlijke invloed op je welzijn je wilt nu die ene ware vinden! Niet meer eindeloos daten met de verkeerde types maar met vertrouwen die ene juiste gaan vinden.

Single coaching

Een Single Coach richt zich op coaching specifiek voor mensen die alleen zijn. Mensen zijn niet alleen steeds vaker single, maar ook steeds meer gericht op hun specifieke individuele wensen, behoeftes en verlangens. Ze willen niet alleen een relatie, maar ze willen ook de relaties op een betere manier invullen. Het wordt steeds lastiger om een geschikte partner te vinden want er is gewoon teveel keuze. We kunnen ons tegenwoordig veel meer uiten en hebben meer mogelijkheden om carrière te maken en daardoor wordt het moeilijker om relaties goed te onderhouden.

Ik merk dat veel mensen worstelen met het aangaan van een relatie. Het is opmerkelijk dat we heel erg gemakkelijk een loopbaancoach inschakelen als men vastloopt in zijn of haar baan maar dat je het in de liefde zelf maar moet uitzoeken ! Wies Coaching biedt uitkomst !

Wies Coaching

Door Wies Coaching leer je jezelf beter kennen waardoor je je hart kan gaan volgen en kan kiezen voor zelfliefde. Daarna kun je pas kiezen voor die ene juiste ander in je leven.

Je weet beter wie je bent en wat je wilt waardoor je leven op allerlei vlakken beter gaat stromen. Verder krijg je alle handvatten om een hechte en veilige en liefdevolle relatie(s) te creëren. Deze sessies vergroten je zelfvertrouwen door gesprekstechnieken, oefeningen en verhelderend advies.

Er wordt gebruik gemaakt van coachtechnieken, familie opstellingen en Smarttapping.

Pas nadat ik een aantal sessies bij Wies had gehad zag ik welke conditioneringen ik allemaal met me meedroeg. Nadat we daar naar hadden gekeken en ook oude patronen in mijn familie hadden “opgelost” dmv een familie opstelling voelde ik meer helderheid over mijn relaties, mijn leven, mijn gedrag. Ik heb inmiddels weer een leuke vriend en heb nu meer tools om relaxter om te kunnen gaan met deze relatie.
– Astrid –

Liefde

Wil je ook vanuit je hart gaan leven en van daaruit een partner ontmoeten?

Het kan! Hou op met hard voor jezelf zijn en ga mee op deze onderzoekende reis die je leert om van binnenuit te leven ipv buiten naar binnen. Het is niet zwaar of moeilijk of zweverig. Uiteindelijk kun je je hart volgen en doen waar je gelukkig van wordt. Ik leg je graag uit tijdens een gratis intake gesprek wat jij kunt veranderen

Wies Coaching | info@wiescoaching.nl | 06-21294230 | Generaal de la Reijlaan 10 1404 BR Bussum