Om je te helpen bij het vinden van een fijne partner, gebruik ik de kennis van Choose Again.

We gaan met je aan het werk om je bewust te maken van de belemmerende kernovertuigingen die jouw leven aansturen en tegenwerken. Deze negatieve overtuigingen ben je gaan geloven en vormen nu nog steeds de basis van de keuzes die je maakt. Zolang je deze blokkades blijft geloven, blijven ze je leven regisseren. Ze komen via triggers die je emotioneel van slag brengen, onverwachts naar boven. Herhaaldelijk ondervind je moeilijkheden en conflicten op vele levensgebieden. Als je begint in te zien – en te voelen – dat sommige overtuigingen een vergissing zijn, ontstaat al snel de ervaring van een ongekende vrijheid. 

Als je dit bevrijdende gevoel innerlijk begint te ervaren, merk je dat je alles, maar dan ook alles anders kunt zien en dus anders kunt beleven. De triggers worden minder. Je leert dat de geest werkelijk vrij is. Gebeurtenissen ga je vanuit een nieuw gekozen en constructief perspectief waarnemen. Je wordt de regisseur over je eigen leven.

Met het Choose Again Zes Stappen proces ervaar je een simpele en doeltreffende aanpak om jezelf op een andere manier te ervaren. Om echte liefde, vrijheid en vreugde in jezelf te vinden, de kwaliteit van je leven te verhogen en de baas van je eigen denken te zijn.

Hoe helpt dit jou bij het vinden van een fijne partner?

Heel simpel: je rugzak is leger waardoor er ruimte is voor de ander.

Meer over deze opleiding >>