De coachopleiding die ik heb gevolgd is gebaseerd op Socrates. Dat wil zeggen: Jij hebt de antwoorden al in je.

Ik heb geleerd de juiste vragen te stellen zodat jij bij je eigen antwoorden kan komen.

Waarom achter je eigen antwoorden komen?

Als ik tegen je zeg wat jij moet doen dan werkt het niet. Als je je eigen antwoorden vindt is het voor jou makkelijker iets wel of niet te doen.

Om de juiste partner of vrienden te ontmoeten kan het helpen om eerst jezelf goed te leren kennen en de eventuele belemmeringen aan te pakken. Zolang je dit niet doet zul je steeds hetzelfde resultaat hebben. Na jarenlange ervaring relatiebemiddelaar en als coach weet ik dat simpel matchen op een aantal items niet werkt. Pas als je jezelf, je valkuilen en je onderbewuste kent kun je op zoek naar een partner, nee hoef je niet meer te zoeken; die kom je vanzelf tegen ! Als je gelukkig bent met jezelf en jezelf vertrouwt ontstaat er ruimte voor een ander. Die ander is een leuke aanvulling in je leven maar niet de hoofdzaak; dat ben jij !

Vaak zijn al je gedachtes een soort spaghetti bol. Door mijn manier van vragen stellen kun je al je spaghetti sliertjes naast elkaar leggen. En maak je ruimte in je leven voor de ideale partner (waar je dan gezellig mee kan gaan uit eten bij de Italiaan).

Meer over mijn coachopleiding >>