Over mij

Mijn naam is Wies

En ik laat mensen weer ontdekken wie ze zijn en wat ze nou echt willen in hun leven. Een partner vinden is niet zo moeilijk maar de juiste partner vinden en een gelukkige relatie onderhouden is toch soms wel een uitdaging! Door een aantal op maat gesneden coach sessies te doorlopen zie ik cliƫnten weer vertrouwen in zichzelf terugkrijgen en vaak maken ze daarna moeiteloos een gelukkige keus in de liefde. Pas als je weet wie je bent en wat je wil en je hebt blokkades opgeruimd kun je als het ware weer met een schone lei beginnen, je leert van het verleden maar je neemt het niet mee je volgende relatie in.

Methodes die ik gebruik

De ICF gecertificeerde Coach opleiding die ik heb gevolgd is op Socrates gebaseerd en dat houdt in dat ik je op een dieper niveau breng door het stellen van de juiste vragen zodat jij bij je eigen antwoorden kan komen.

Daarnaast kan ik indien gewenst gebruik maken van familieopstellingen. Je bent als mens veel meer verbonden met je familiesysteem dan je kan bedenken. Opstellingen kunnen onzichtbare onderstromen en patronen die soms al generaties spelen in 1 opstelling visueel maken waardoor ineens veel duidelijk wordt.

Smarttapping kan ik ook toepassen; dit is een laagdrempelige interventie om emotionele blokkades te doorbreken die door traumatische ervaringen zijn ontstaan. En verder kunnen we gebruik maken van meditaties en wandelingen in de natuur.

Lees hier meer over hoe deze methodes jouw helpen bij het vinden van een fijne partner >>

Liefde

Wil je ook vanuit je hart gaan leven en van daaruit een partner ontmoeten?

Het kan! Hou op met hard voor jezelf zijn en ga mee op deze onderzoekende reis die je leert om van binnenuit te leven ipv buiten naar binnen. Het is niet zwaar of moeilijk of zweverig. Uiteindelijk kun je je hart volgen en doen waar je gelukkig van wordt. Ik leg je graag uit tijdens een gratis intake gesprek wat jij kunt veranderen

Wies Coaching | info@wiescoaching.nl | 06-21294230 | Generaal de la Reijlaan 10 1404 BR Bussum