Smarttapping EFT

SMARTTAPPING EFT is ontwikkeld vanuit de EFT tapping, wat betekent ‘Emotional Freedom Techniques’ in combinatie met de cognitieve gedragstherapie.

SMARTTAPPING is een krachtige en effectieve methode om negatieve emoties, trauma’s & stress snel te reduceren en zelfs op te lossen. Omdat negatieve emoties zich fysiek manifesteren denk aan spierspanning op de schouders, zenuwen in je maag en oppervlakkige ademhaling, combineren we met SMARTTAPPING praten & tappen op specifieke punten. Daardoor is het dè sleutel naar het loslaten, zowel mentaal als fysiek loslaten.

Waarom is dat belangrijk?

Vanuit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat emotionele trauma’s bijdragen aan ziekte. Dat kunnen grote trauma’s zijn, maar ook bij kleine gebeurtenissen die we niet los kunnen laten. Clinical trails laten ons zien dat EFT tapping in staat is snel de emotionele impact van herinneringen en incidenten die nog in het hier en nu een trigger van emotionele stress zijn te reduceren.

Wanneer de stress is verminderd of weg is, kan het lichaam weer in balans komen waardoor je je beter voelt. SMARTTAPPING EFT zorgt voor een definitieve ontkoppeling tussen de trigger & de emotionele respons. Op deze manier los je snel negatieve emoties op. Het is de sleutel naar meer creativiteit, productiviteit & emotionele intelligentie.

SMARTTAPPING EFT is specifiek gericht op mensen met stress & spanningen, angst, somberheid, drukke baan en druk gezinsleven.

(bron: psycholoog-noordwijk.nl)

Goed zoals je bent

Frederike Mewe

Een handig boek om bvan je kritische stemmetje af te komen. Met verrassende oefeningen om je zelfbeeld ten posieve te veranderen en meer vertrouwen in jezelf te krijgen.

Hier verkrijgbaar >>

Houd me vast

Dr. Sue Johnson

Zeven gesprekken voor een hechtere en veilige relatie, van de beste relatie therapeut ter wereld.

Hier verkrijgbaar >>